Verfrissende creatieve concepten

Diensten: creatieve concepten

Creatieve concepten

Wilt u eens wat anders? Laat Communicatiebron dan brainstormen voor of met u. In onze creatieve ‘BRONstormsessies’ definiëren we eerst het doel, de doelgroep, de boodschap en eventueel vastgestelde communicatiemiddelen. Vervolgens gaan we los, denken helemaal out-of-the-box. Samen komen we tot de meest verrassende en eigentijdse concepten. Als communicatiebureau kennen we geen grenzen in onze zoektocht naar effectieve en verfrissende communicatie. Of het nu gaat om reclameconcepten, campagnes of formatontwikkeling: wij staan te trappelen om creatieve concepten voor u te bedenken!

We bieden u hulp bij de volgende zaken:

  • Formatontwikkeling
  • Reclameconcepten
  • Brainstormsessies
  • Communicatiecampagnes

Interesse in een brainstormsessie voor uw bedrijf?
Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Contact

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.