Evenementen met een boodschap

Diensten: evenementen

Evenementen

Een evenement is een uitstekend live communicatiemiddel om uw doelgroep te bereiken. Begin met het vaststellen van een duidelijke doelstelling: Wat wilt u bereiken met uw congres, symposium, beurs, actie of ander evenement? Wie wilt u bereiken en wat is het profiel van uw doelgroep? En welke boodschap wilt u overbrengen?

Van congres tot tentoonstelling en van opening tot jubileum: onze betrokkenheid zorgt voor een professioneel evenement. Wij laten u stralen en zorgen voor een vlekkeloos verloop. Vooraf kunnen we u helpen met de conceptontwikkeling, communicatie en organisatie. Op de dag zelf verzorgen we de aankleding en nemen wij eventueel ook voor u de regie in handen. Wat u ook wenst, Communicatiebron organiseert het. We hebben er zelfs een speciaal label voor: Evenementenbron!

Wij organiseren graag de volgende events voor u:

 • Congres (eventueel met interessante workshops)
 • Tentoonstelling
 • Open huis
 • Opening
 • Bedrijfsjubileum
 • Productlancering

Met onderstaande werkzaamheden kunnen wij voor u aan de slag:

 • Conceptontwikkeling
 • Organisatie
 • Communicatie
 • Aankleding
 • Regie

Co-creatie
Het creatieve concept van een evenement bepaalt in grote mate het succes. Bij voorkeur is dat een co-creatie waarin we als bureau intensief samenwerken met u als klant. In deze fase is een klankbordgroep binnen de organisatie onmisbaar. Hierin geven medewerkers op zowel beslissend als uitvoerend niveau hun visie op het event en de boodschap daarachter. Daarna gaan wij samen met u in een brainstorm nadenken over het concept, het programma, een een thema en bijvoorbeeld sprekers en artiesten.

Organisatie en regie
Locatie, catering, sprekers, techniek en het draaiboek: bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Een goede regisseur is daarom van groot belang voor een vlot verloop van uw event. Evenementenbron heeft ruime ervaring in evenementenorganisatie en geeft u graag advies.

 

Evenementenbron is een verlengstuk van uw organisatie. We verdiepen ons in uw doelgroep, de materie en het onderwerp om zo tot een perfect eindresultaat te komen. Wij denken graag met u mee in het prille begin en sluiten met u af na een succesvolle dag.  Bent u benieuwd hoe Evenementenbron u kan helpen? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Contact

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.