Congres-jubileum-campagne

Events-Blauw

Events

Events zijn een uitstekend live communicatiemiddel om je doelgroep te bereiken, mits je het goed aanpakt.  Begin dus met het vaststellen van een duidelijke doelstelling: Wat wil je bereiken met jouw congres, symposium, beurs, open huis, actiematige campagne of ander event? Wie wil je bereiken en wat is het profiel van jouw doelgroep? En welke boodschap wil je overbrengen?

Van congres tot tentoonstelling en van opening tot jubileum: met onze creativiteit en betrokkenheid ontwikkelen wij events die je doelgroep raken en beweging krijgen. We starten met een uniek concept, vertalen dat in een pakkend programma en aansprekende communicatie(middelen). Vervolgens verzorgen de organisatie; we regelen sprekers, locatie, catering en techniek. Ook de aankleding, eventstyling en de levering van promotiemateriaal verzorgen we graag. En met uitgebreide draaiboeken en een strakke regie zorgen we dat de dag zelf op rolletjes verloopt, zodat jij kunt stralen en je volledig kunt focussen op je doelgroep.

Events die we graag van A tot Z organiseren:

  • Congres (eventueel met interessante workshops)
  • Symposium
  • Hybride of online events
  • Beurs of tentoonstelling
  • Open huis
  • Opening
  • Bedrijfsjubileum
  • Productlancering
  • Actiematige campagne

Co-creatie
Het creatieve concept van een evenement bepaalt in grote mate het succes. Bij voorkeur is dat een co-creatie waarin we als bureau intensief met jou samenwerken. In deze fase is een klankbordgroep binnen de organisatie onmisbaar. Hierin geven medewerkers op zowel beslissend als uitvoerend niveau hun visie op het event en de boodschap daarachter. Daarna gaan wij samen met jou in een brainstorm nadenken over het concept, het programma, een thema en bijvoorbeeld sprekers en artiesten.

Organisatie en regie
Locatie, catering, sprekers, techniek en het draaiboek: bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Een uitgebreid draaiboek en een goede regisseur zijn cruciaal voor een vlot verloop van uw event. Met onze jarenlange ervaring en passie voor live communicatie en evenementenorganisatie zijn we jou graag van dienst.

 

Wij zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We verdiepen ons in je doelgroep, de materie en het onderwerp om zo tot een perfect eindresultaat te komen. Wij denken graag mee in het prille begin en sluiten samen met jou af na een succesvolle dag.  Ben jij benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Contact

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!