Ervaren projectmanagers

Diensten: project management

Projectmanagement

Projecten vol energie opstarten, snel en goed schakelen met mensen op verschillende niveaus, de voortgang en kosten bewaken en het project afronden met het gewenste resultaat: dat is projectmanagement à la Communicatiebron. Onze projectmanagers zijn bijzonder gedreven en hebben een bak aan ervaring. Zij kennen het klappen van de zweep, werken gestructureerd en planmatig en zijn daarom ook een perfecte partner voor grote projecten die u intern niet kunt behappen, projecten waarbij verschillende organisaties betrokken zijn of voor interim-opdrachten. Met passie en overtuiging stellen wij alles in het werk om uw project tot een mooi einde te brengen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Projectleiderschap
  • Projectcoördinatie
  • Interim-opdrachten

Zoekt u een betrouwbare partner om uw project te managen? Wij nemen u dit graag uit handen! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.