Promotiebron

Diensten: promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Communicatiebron is meer dan creatie: we laten concepten ook echt tot leven komen. Onder ons label Promotiebron leveren we drukwerk en promotiemateriaal, regelen we de aankleding en decoratie van events van A tot Z en verzorgen we gevelreclame en de signing van uw pand (binnen en buiten).

Maatwerk
Elke klant is uniek en geen aanvraag is hetzelfde. Hoe beter we uw bedrijf of organisatie kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. We denken met u mee en verrassen u graag met creatieve oplossingen. Daarom leveren we naast standaardproducten, ook maatwerk in materialen, vormen en maten.

Groen
Ons logo is niet voor niets groen; wij zijn thuis in duurzame geschenken en kopen duurzaam in. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Bij u toch ook?

Service met de hoofdletter S
Service staat hoog in het vaandel bij Promotiebron. Veelal leveren we de producten persoonlijk bij u af. Ook helpen we u graag met de verspreiding, inrichting of bevestiging van materialen. We gaan pas weg als u tevreden bent. Door ons grote netwerk in binnen- en buitenland kunnen we onze producten bovendien aanbieden voor eerlijke prijzen.

De voordelen op een rij:

  • One stop shop: van idee, tekst en design tot productie, aflevering en bevestiging.
  • Maatwerk: voor elke uitdaging bedenken wij een oplossing
  • Creatief: we verrassen u en uw klant graag
  • Service: van inmeten tot bevestigen, wij regelen het graag!

 

Bent u nieuwsgierig naar de maatwerk mogelijkheden?
Neem contact op met Promotiebron via het speciale telefoonnummer 024 – 20 20 025 of via edwin@promotiebron.nl.

Contact

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.