Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Dianne Kruisdijk

Gedreven conceptdenker

Dianne is een organisatietalent met oog voor detail; ze is een ster in projectmanagement en eventorganisatie. Daarbij geeft ze het beste communicatieadvies en schrijft ze rake teksten. Tja, je bent een duizendpoot of je bent het niet! Creatief op kantoor en in de keuken: Dianne houdt van lekker koken en eten met vrienden. Wordt verder blij van quality time met manlief en dochters, bij voorkeur op authentieke plekken in Italië. Bevindt zich regelmatig in de sportschool voor een uurtje krachttraining, Pilates of BBB. Houdt daarnaast van lezen, talen leren en fotografie. Guilty pleasure: (flauwe) woordgrappen. Creativiteit tot op de vierkante centimeter:
dat is Dianne ten voeten uit.

100% passie en commitment - Dianne Kruisdijk
100% passie en commitment - Dianne Kruisdijk
100% passie en commitment - Dianne Kruisdijk

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.