Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Dide Rensen

Grafische vormgeving

Illustreren is haar lust en haar leven. Ze heeft zelfs al een eigen kaartenlabel. En ze is pas 20 jaar! Bij Communicatiebron hoopt ze haar grafische skills verder te ontwikkelen, zodat ze komend jaar met vlag en wimpel slaagt voor haar studie vormgeving aan vakopleiding Nimeto in Utrecht. Haar ontwerpen zijn fris en eigentijds. De uitdaging om ook binnen de huisstijlkaders van klanten creatief te zijn pakt ze met beide handen aan. Ze legt de lat lekker hoog voor zichzelf, is heel sociaal en een echte doorzetter. Haar creatieve talent beperkt zich niet tot het grafische vak; ze blaast je ook omver met haar muzikaliteit. Dit multitalent speelt namelijk vol overgave trompet in een Show & Marching band. Kortom, een topper waar muziek in zit.

1-dide-rensen-Communicatiebron
2-dide-rensen-Communicatiebron
3-dide-rensen-Communicatiebron

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!