DOELTREFFENDE COMMUNICATIE BEGINT BIJ DE BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Jamie Sijben

Betrokken & Creatief

Samen creëren. Daar krijgt deze creatieve duizendpoot energie van! Met het team en met klanten. Ze geniet enorm van het coördineren van verschillende soorten projecten en nog meer van samen een fantastisch eindresultaat neerzetten. Luisteren, leergierig blijven en verantwoordelijkheid nemen zijn key voor haar.

Tijdens haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen organiseerde ze verschillende events en tijdens haar master verdiepte ze zich in strategie & communicatie. Met deze kennis en vaardigheden ontwikkelde en implementeerde ze al voor verschillende organisaties (nieuwe) communicatiemiddelen.

Naast haar liefde voor tekst en beeld, is de liefde voor horeca en events haar met de paplepel ingegoten. Je vindt Jamie dan ook regelmatig buiten de deur; in een van haar favoriete cafés, bij een concert of met vrienden Formule 1 kijkend. Opladen voor een nieuwe week? Dat doet ze door te knuffelen met katten Kiwi & Truffel, lange wandelingen te maken met vriendlief Dylan of door het lezen van een goed boek.

FullSizeRender
Jamie 2
Jamie

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!