Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Ruben Salet

Native creative

Als 14-jarige maakte hij al game-video’s van Call of Duty en had hij een eigen YouTube-kanaal. In Photoshop maakte hij een toffe lay-out en dat smaakte naar meer. Inmiddels kent hij dit programma op zijn duimpje en is hij fan van de complete Adobe Creative Cloud. De basis leerde hij tijdens de opleiding Media Design, maar zijn design skills en creatieve geest kregen pas echt een boost door de opleiding Communicatie en Multimedia Design en aantal toffe stages. Aan de andere kant van de wereld, in Chili, werkte hij bij een marketingbureau voor de festivalwereld en de dance industry. Naast passie voor het vak, werd daar ook de liefde voor Zuid-Amerika aangewakkerd (niet in de laatste plaats omdat hij in Chili de liefde van zijn leven ontmoette …). Reizen is voor deze native creative een bron van inspiratie, net als muziek, games, boeken, architectuur en kunst. In zijn vrije tijd gaat hij graag een potje voetballen met vrienden en is hij op feestjes en festivals te vinden. 

Foto_1
Foto_2
Foto_3

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!