Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Sietske van Wilgenburg

Creatieve perfectionist

Sietske krijgt veel energie van creatieve concepten ontwikkelen. Beroepsmatig heeft ze een voorliefde voor typografie. Gezond perfectionistisch, zet ze dan ook graag de puntjes op de i. Ook is ze erg geïnteresseerd in fotografie. Sietske is echt een familiemens en geniet enorm van gezellige dingen ondernemen met haar vriend en vriendinnen. In haar vrije tijd is ze niet vies van een avondje Netflixen, waarbij Breaking Bad en Better Call Saul favoriet zijn. Maar ook de droge humor van Little Britain weet onze Apeldoornse te waarderen. Sietske is daarnaast regelmatig in de sportschool te vinden voor een robbertje Thai Fit. Of het nu gaat om boksen of squatten; Sietske gaat niets uit de weg.

100% passie en commitment - Sietske van Wilgenburg
Sietske van Wilgenburg 100% passie en commitment
Sietske van Wilgenburg 100% passie en commitment

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!