Creatieve conceptdenker

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Sophie Metselaars

Creatieve conceptdenker

Een energieke, creatieve wervelwind met oog voor de klant. Wensen van klanten vertalen in een tof event, een verhaal dat raakt of een compleet nieuwe branding; niets is haar te gek! Zelfs in de grootste chaos houdt ze haar hoofd koel.

Een bezige bij die graag de handen uit de mouwen steekt. Op jonge leeftijd werkte ze al in het restaurant van vrienden van haar ouders en er volgden nog vele bijbaantjes in de horeca. Al tijdens haar studie Communicatiewetenschap werkte als zelfstandige aan communicatieprojecten en events voor bedrijven en die ervaring bouwde ze later uit bij verschillende werkgevers.

Ze voelt zich als een vis in het water bij Communicatiebron met hectische dagen en veelzijdige opdrachten, maar geniet ook volop van relaxte weekenden met familie en vrienden. Met haar man en 2 kinderen op de fiets naar de markt, een boswandeling maken, lekker uitwaaien aan zee of uitgebreid koken en borrelen met vrienden. En heeft ze energie over? Dan gaat ze dansen of lekker zeilen.

Sophie-1
Sophie-2
IMG_7277

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!