BOVAG

UW DROOMVAKANTIE BEGINT TIJDENS DE BOVAG KAMPEERDAGEN

Ieder jaar organiseert BOVAG Caravan- & Camperbedrijven de BOVAG Kampeerdagen. Aan Communicatiebron de taak om zoveel mogelijk consumenten warm te krijgen voor een kampeervakantie. Daarom hebben we ingezet op de ‘droomvakantie’. Iedereen wil een fantastische tijd beleven. In de campagne hebben we de voordelen van kamperen belicht en laten we zien hoe leuk kamperen is. Dat hebben we terug laten komen in verschillende middelen, zoals advertenties, banners en zelfs een tasopdruk. Al met al begint een zorgeloze start van het kampeerseizoen dus bij BOVAG!

Nieuwsgierig naar welke creatieve campagnes we voor u en uw organisatie kunnen bedenken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

dit wil ik ook
VolledigeBreedte-687x500px1
BOVAG Caravan- & Camperbedrijven - flyer campagne: kampeerdagen
BOVAG Caravan- & Camperbedrijven - flyer campagne: kampeerdagen
BOVAG Caravan- & Camperbedrijven - visual campagne: kampeerdagen
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.