CONFERENTIE BIG DATA

Keuzevrijheid en privacy voor de consument

Met de komst van het internet of things, de connected car en andere nieuwe technologieën zijn de mogelijkheden om data te verzamelen en vast te leggen enorm toegenomen. De vraag is: hoe ver kan, wil en mag de autobranche daarin gaan? Over dit onderwerp organiseerde BOVAG een interessante conferentie voor kopstukken uit de sector. Communicatiebron ontwikkelde het themabeeld en de animatiefilm, verzorgde de communicatie en de aankleding en organiseerde het hele event van A tot Z.

Wij creëren en organiseren evenementen op maat, volledig afgestemd op uw doelgroep. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.