DOELTREFFENDE COMMUNICATIE BEGINT BIJ DE BRON

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

ENGIE

BEZOEKERSFOLDER ‘SLOOP, WIND, ZON’

Voor de informatiemarkt die we in opdracht van ENGIE organiseerden, ontwikkelden we het communicatieconcept ‘sloop, wind, zon’. Deze kreeg onder andere vorm in de huis-aan-huis verspreide uitnodiging en de cross-mediale advertentiecampagne. Ook gaven we vorm aan een folder voor de bezoekers van de informatiemarkt. Deze bevatte informatie over het slopen van de oude energiecentrale en de duurzame herontwikkeling in de vorm van zonne- en windenergie. Een handzaam en informatief communicatiemiddel dat gretig aftrek vond onder de belangstellenden.

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 0248 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
ENGIE-uitklap-687x500px
ENGIE-Folder-480×480-voorzijde-1
ENGIE-Folder-480×480-binnenzijde
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.