Keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

Steeds meer consumenten kiezen voor private lease. Communicatiebron was betrokken bij de totstandkoming van het Keurmerk Private Lease dat consumenten beschermt: als je privé een auto least bij een bedrijf dat over het keurmerk beschikt, weet je zeker dat je goed zit. Communicatiebron schreef het communicatieplan voor zowel de particuliere als zakelijke doelgroep, organiseerde de officiële lancering van het keurmerk en ontwikkelde diverse communicatiemiddelen, waaronder het ontwerp voor de website.

Op zoek naar een nieuwe huisstijl?
Wij helpen u graag! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Schermafbeelding 2017-06-21 om 09.35.04
Projecten Huisstijlhandleiding Keurmerk Private Lease
Projecten - Keurmerk Ritregistratie
Projecten Huisstijl Keurmerk Private Lease
Langwerpig-480x620px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.