Gemeente Overbetuwe

Blauwe Dinsdag

In 2016 stonden we aan de basis van een nieuwe, feestelijke traditie: Blauwe Dinsdag, de eerste wandeldag van de Nijmeegse Vierdaagse. In opdracht van Gemeente Overbetuwe ontwikkelden we een beeldmerk, schreven we het communicatieplan en verzorgden we diverse middelen. In 2017 kregen we de kans om Blauwe Dinsdag verder uit te bouwen. Zo introduceerden we de blauwe zwaaihand die uitgedeeld werd onder het publiek. Ook maakten we posters, advertenties, banners en campagnepagina’s. Trots dat we aan dit blauwe wandelfeestje mogen meewerken!

Nieuwsgierig naar welke creatieve campagnes we voor u en uw organisatie kunnen bedenken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Projecten Gemeente Overbetuwe campagne Blauwe Dinsdag
Blauwe Dinsdag - Poster - campagne: Gemeente Overbetuwe
Gemeente Overbetuwe - advertentie - campagne: Blauwe Dinsdag
Gemeente Overbetuwe - signing - campagne: Blauwe Dinsdag
Blauwe Dinsdag - signing kerk - campagne: Gemeente Overbetuwe
Gemeente Overbetuwe - stapkracht - campagne: Blauwe Dinsdag
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.