APP GND

GND deurscanner app

Weten wat de prestatie van een houten deur op het gebied van inbraak-, geluid-, brand- en rookwerendheid is? Met de speciale GND deurscanner app is dit in één oogopslag te zien. Met de app kunnen aannemers, architecten en controlerende instanties eenvoudig op locatie, ook zonder internetverbinding, het GND-garantielabel scannen en de prestaties uitlezen. Communicatiebron ontwikkelde het icoon en de look & feel van de app. Ook zijn we de uitdaging aangegaan om een campagne te ontwikkelen om de app te lanceren en het gebruik van de app te stimuleren.

Kunnen wij u helpen bij uw online communicatie en bijvoorbeeld een website voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
GND Garantiedeuren App deurscanner
2Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
Vierkant-480x480px
Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.