HSK GROEP

Actief bewegen maakt gelukkig en gezond. Met die boodschap willen de psychologen en coaches van HSK Groep hun cliënten letterlijk en figuurlijk bewegen om te gaan sporten. Sporten bevordert namelijk de mentale én lichamelijke gezondheid. Communicatiebron maakte een aantrekkelijke z-card om die boodschap over te brengen. Met duidelijke vormgeving en sfeervolle foto’s weten lezers precies welke stappen ze kunnen zetten en krijgen ze nog een leuke kortingsbon ook.

 

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 0248 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1VolledigeBreedte-687x500px-Hersteld
3Vierkant-480x480px-Hersteld
2Vierkant-480x480px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.