HSK GROEP

HSK Groep is een landelijke organisatie in de psychische gezondheidszorg. Communicatiebron kreeg de opdracht om een nieuwe corporate identity te ontwikkelen, met als doel de communicatie te professionaliseren en beter af te stemmen op de doelgroepen. In een strategiesessie met het managementteam zijn de kernwaarden bepaald. Vervolgens hebben we een nieuw logo ontworpen en is de huisstijl doorgevoerd in een nieuwe stationary, internetsite en brochurelijn. Daarnaast hebben we een nieuwe lijn ontwikkeld voor de gevelreclame, de beurspresentatie en de arbeidsmarktcommunicatie.

Op zoek naar een nieuwe huisstijl?
Wij helpen u graag! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1VolledigeBreedte-687x500px
1Langwerpig-480x620px
2Langwerpig-480x620px
2VolledigeBreedte-687x500px
Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.