INVOLON

Vakkundig, veelzijdig en vindingrijk

Gemeenten kennen Involon als dé vraagbaak op het gebied van belastingen; opdrachtgevers kunnen bij Involon terecht voor belastingadvies, opleidingen en het inhuren van tijdelijke krachten. Maar Involon doet veel meer dan dat. De in Wijchen (Gld.) gevestigde organisatie weet ook alles van gemeentelijke basisregistraties en is een gedegen sparringpartner als het gaat om financieel management. Na een creatieve positioneringssessie bij Communicatiebron ontstonden onder andere de contouren van een nieuwe huisstijl, die op eigentijdse wijze laat zien waar Involon voor staat.

Toe aan een frisse, nieuwe huisstijl?
Communicatiebron vertaalt de kernwaarden van uw organisatie naar een moderne uitstraling.
Meer weten? Bel 024-20 20 024 of vul het contactformulier in.

Dit wil ik ook
Involon-logo-480x480px
Involon-visitekaartjes-480x480px
Involon-certificaat-480x480px
Involon-nieuwsbrief-480x480px
Involon-briefpapier-1-960x300px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.