De Automotive Innovation Award is een prestigieuze prijs op het gebied van innovatie, die in 2015 voor het eerst is uitgereikt. Alles moest dus nog ontwikkeld worden: werk aan de winkel dus! Communicatiebron boog zich over concept, huisstijl, de award zelf, visuals, de website en alle andere communicatiemiddelen. Wij zagen het als een uitdaging om met alle betrokken initiatiefnemers tot een geslaagd resultaat te komen en een bijzonder evenement neer te zetten met een vleugje glamour.

Op zoek naar de perfecte uitnodiging, een passend themabeeld of stijlvolle site voor uw evenement? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

 

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

NVRD

THEMASTIJLEN NVRD-EVENTS

Branchevereniging NVRD organiseert jaarlijks congressen en bijeenkomsten voor aangesloten leden. Dit zijn bedrijven en gemeenten die zich professioneel bezighouden met afval en reiniging. Communicatiebron mocht voor verschillende NVRD-congressen een eventstijl ontwikkelen die je terugvindt in zowel de communicatie als de aankleding.

 

Op zoek naar de perfecte uitnodiging, een passend themabeeld of stijlvolle site voor uw evenement? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
DEF-Header
slimmer-VolledigeBreedte-687x500px
Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.