MHB JUBILEUM

MHB AANKLEDING, EVENTPLAN EN LOGO

Hoe innovatief is de Nederlandse automotive sector? En waar hebben we het dan eigenlijk over? Met behulp van feiten en getallen gaf Communicatiebron een beeld van de Nederlandse automotive sector anno 2015. In een vlot filmpje werden cijfers op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze gepresenteerd. Een goed begin van een interessant middagprogramma!

 

Veelzijdig en creatief als wij zijn, kunnen we iedere opdracht aan. Heeft u een idee en wilt u hier met ons over praten? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1VolledigeBreedte-687x500px-Hersteld
2Vierkant-480x480px-Hersteld
3Vierkant-480x480px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.