SGS Search

SGS Search

SGS Search is hét inspectiebureau voor de (duurzaam) bebouwde omgeving. Naast advies en onderzoek bieden zij ook trainingen aan. Met een DM-campagne wilde de organisatie haar asbest-, BHV- en VCA-trainingen opvallend onder de aandacht brengen bij grote spelers in de markt: veilig werken is immers essentieel. Communicatiebron kreeg de eer om hiervoor een concept uit te werken en bedacht het concept ‘Let op! Gevaarlijk goede opleidingen’: een opvallend bestickerde, driehoekige doos met dito opleidingsfolder inclusief een functionele gevarendriehoek. De mailing leverde boven verwachting veel leads op.

Nieuwsgierig naar welke creatieve campagnes we voor u en uw organisatie kunnen bedenken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Vierkant-Doos
Vierkant-Gevarendriehoek
VolledigeBreedte-Driehoek
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.