SOCIALE KERNTEAMS OVERBETUWE

Gemeente Overbetuwe werkt op bepaalde punten met kernteams. Dit zijn vrijwilligers vanuit verschillende disciplines, zoals de wijk- of jeugdzorg. Inwoners kunnen hier een personal coach krijgen. Communicatiebron ontwierp eerst een herkenbaar basislogo met veel kleur voor het team in Elst. Dit wordt uitgerold naar andere kernteams in de gemeente. We ontwierpen de huisstijl en die zien we terug in het briefpapier en visitekaartjes. Ook hangen er borden bij de receptie, die aansluiten op de huisstijl van de kernteams.

Op zoek naar een nieuwe huisstijl?
Wij helpen u graag! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
VolledigeBreedte-687x500px
Projecten Sociale Kernteams Gemeente Overbetuwe
2Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.