TRUCKTECHNICUS

Om het vak van trucktechnicus te promoten, initieerde stichting OOMT een verkiezing voor de beste trucktechnicus van ons land. Maar liefst 110 stoere technici namen deel aan de online voorronden. Communicatiebron gaf het evenement nieuw elan en organiseerde het hele verkiezingstraject, inclusief een spetterende finale.

 

Op zoek naar de perfecte uitnodiging, een passend themabeeld of stijlvolle site voor uw evenement? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

 

Dit wil ik ook
3Vierkant-480x480px
4Vierkant-480x480px
Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.