Verse koffie? Altijd welkom.

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en evenementen. We houden van ons vak, van onze klanten én van een heerlijk kopje koffie (cappuccino of latte mag ook). Dus heb je hulp nodig bij een communicatieproject, wil je graag eens sparren met een van onze communicatieprofessionals of heb je gewoon zin in een goede kop koffie op de mooiste plek van Nijmegen? Neem contact met ons op!

Ja, ik heb zin in koffie

Koffie?

Communicatiebron is een full service communicatiebureau in Nijmegen. Voor verschillende klanten zijn we ook regelmatig in de buurt van Den Haag, Utrecht en Amsterdam te vinden.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeer dan op Parkeerplaats P2 ‘Oude Stad’ (navigatie: Heselaan 4). Steek vervolgens de straat over richting de Handelskade (met restaurant Loetje aan de voorzijde). Loop links om het gebouw heen, over de boulevard tussen de haven en de gebouwen. Aan het eind van de Kaaisjouwerskade vind je Communicatiebron (blauwe bestickering).

Kom je met de fiets? Dan kun je gratis voor de deur parkeren! Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Je loopt in circa 10 minuten van Centraal Station Nijmegen naar ons kantoor.

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring.

Kaaisjouwerskade 390
6541 EW Nijmegen

024 - 20 20 024

Communicatiebron
Kaaisjouwerskade 390
6541 EW Nijmegen

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!