Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en evenementen. Het BRONteam staat voor 100% passie en commitment: we houden van ons vak en van onze klanten. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Contact

Communicatiebron is een full service communicatiebureau in Nijmegen.
Wij gaan graag aan de slag voor opdrachtgevers in de regio én de rest van het land, want voor verschillende klanten zijn we ook regelmatig in de buurt van Utrecht en Amsterdam te vinden.

Parkeren
Komt u met de auto? Parkeer dan op Parkeerplaats P2 ‘Oude Stad’ (in uw navigatie:
Heselaan 4). Steek vervolgens de straat over richting de Handelskade (met restaurant Loetje aan de voorzijde). Loop links om het pand heen, over de boulevard tussen de haven en de gebouwen. Aan het eind van de Kaaisjouwerskade vind je Communicatiebron (blauwe bestickering).

Komt u met de fiets? Dan kunt u gratis voor de deur parkeren! Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Wij zitten op ca. 10 minuten lopen van Centraal Station Nijmegen.

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring.

Kaaisjouwerskade 390
6541 EW Nijmegen

024 - 20 20 024

Communicatiebron
Kaaisjouwerskade 390
6541 EW Nijmegen

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.