Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en evenementen. Het BRONteam staat voor 100% passie en commitment: we houden van ons vak en van onze klanten. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Over ons

Onze kracht? 100% passie en commitment.

Bovendien kunnen we met ons compacte team communicatieprofessionals snel schakelen en zijn we heel flexibel. Wij geven u graag proactief communicatieadvies en voeren complete communicatieprojecten uit. Onze ideeën zijn verfrissend: of het nu gaat om interne of externe communicatie, promotie, public relations of zakelijke events. Zo werken we bijvoorbeeld graag een uniek concept uit voor een succesvolle campagne, een script voor een film die raakt of een pakkende tekst voor een mooie publicatie. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Vacature: topstage voor een topstudent!
Heb jij passie voor grafisch design, ben je dol op multimedia kanalen en vind je het leuk om in een klein team te werken?
Dan is Communicatiebron op zoek naar jou!
Bekijk de vacature.

Creatieve communicatie maakt het verschil!

Onze werkwijze

Persoonlijk I Betrokken I Flexibel I Verfrissend I Vernieuwend I Resultaatgericht

Wilt u kennismaken met onze verfrissende werkwijze of ons creatieve team?
Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.