Bureau

Passie kenmerkt ons compacte team van concept- en contentcreators. Vol enthousiasme en betrokkenheid helpen we onze opdrachtgevers vooruit op het gebied van communicatie en events. Laat je verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron.

Ja, verras mij!

Bureau

Communicatiebron is een creatief bureau voor communicatie en evenementen. Wij zijn er voor opdrachtgevers die hun doelgroep echt willen raken. Onze concept- en contentcreators hebben alle kennis en kunde in huis om jouw communicatie uitdaging in een stroomversnelling te brengen. We zijn gevestigd op een prachtige locatie aan de Waal in Nijmegen en werken door het hele land.

Onze creativiteit, jouw stroomversnelling.

Onze werkwijze

THINK. CREATE. ACTIVATE

Stap 1. THINK
Hoe krijg je jouw doelgroep in beweging? Begin bij de bron: een duidelijk doel, een heldere kernboodschap en een doordachte strategie. Het betere denkwerk dus. Dit vormt de basis voor het (uit)bouwen van een sterk merk of een campagne, intern of extern. Daarvoor gaan we eerst samen met jou (en je collega’s) in gesprek. Met een vragenvuur proberen we tot de kern te komen. Jij geeft ons een briefing, wij jou een debriefing. Daarna volgt een advies en/of gaan we aan de slag met een communicatieplan of plan van aanpak.

Stap 2. CREATE
Hoe spreek je de doelgroep aan? Dat bedenken we in een creatieve brainstormsessie. Alleen met ons eigen team of samen met de klant (co-creation). We vertalen de kernboodschap in een pakkend concept en visualiseren dat in een creatief voorstel. Van copy tot (grafisch) design; het concept moet staan als een huis. Het moet de aandacht pakken en de boodschap overbrengen. We bedenken ook welke middelen je hiervoor het best kunt inzetten: van online tot offline, van visual tot video, van free publicity tot advertenties en van campagne tot event.

Stap 3. ACTIVATE
Dan ben je er toch? Nee dus! Om je doelgroep echt in beweging te krijgen, is timing, planning en een doordachte keuze van de in te zetten kanalen van essentieel belang. Wij kunnen je helpen met een contentkalender of een mediaplan. En natuurlijk blijven we de resultaten monitoren, want meten=weten. Communicatie stopt nooit. Blijf je doelgroep binden, boeien en activeren.

Diensten

Onze concept- en contentcreators staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Onze kracht? Triple V+

Contact

Wil jij kennismaken met onze verfrissende werkwijze of ons creatieve team? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!