Mobiliteit

Keep moving forward

De mobiliteitsbranche is constant in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Het is een sector die zich snel ontwikkelt en drijft op innovatiekracht. Of het nu gaat over auto’s, trucks, caravans, campers, fietsen of nieuwe mobiliteitsconcepten en -abonnementen. Dat vraagt om flexibiliteit en ondernemerschap: van de sector, van (branche)verenigingen, van de ondernemers en van de medewerkers. Communicatie is daarbij key. En laat het vertalen van trends en ontwikkelingen naar onder andere campagnes, infographics en events nu precies zijn wat Communicatiebron vol passie en enthousiasme aanpakt.

Onze kracht? We werken met een energiek en creatief team, zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen, hebben veel ervaring in de mobiliteitssector, verdiepen ons graag in de materie, denken altijd in kansen en weten welke wegen je moet bewandelen binnen verenigingen, stichtingen en samenwerkingsverbanden om vooruit te komen.

Met veel plezier werken we al jaren voor partijen als BOVAG, RAI Vereniging, ANWB, LeasePlan, Keurmerk Private Lease, Bovemij, viaBOVAG.nl en TLN. We zetten onze kennis en ervaring ook graag in voor jouw project: van conceptontwikkeling, campagnes, mailings, design en content creatie tot beurzen.

 

Dit wil ik ook

Ervaring met

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!