Gezondheid

Mentale en fysieke gezondheid; ieders prioriteit

Gezondheid is een groot goed. Het is fijn om mentaal en fysiek goed in je vel te zitten. Niet alleen voor jezelf, ook voor je omgeving en voor de maatschappij. Gezondheid draait niet alleen om zorg bij ziekte, ook preventie en vitaliteit zijn belangrijk.

De zorgsector staat voor enorme uitdagingen. De vergrijzing neemt toe, de kosten stijgen fors, er is een groot personeelstekort, de werkdruk is structureel te hoog en fusies zijn aan de orde van de dag. Het toegankelijk en begrijpelijk maken van de gezondheidssector kan een enorme uitdaging zijn. Communicatiebron ondersteunt verschillende partijen in de gezondheidssector op het gebied van communicatie en events: van ziekenhuizen tot samenwerkingsverbanden en nieuwe partijen.

Onze kracht? We werken met een vakkundig en creatief team, verdiepen ons goed in de materie, gaan op zoek naar verbinding en de juiste tone of voice, denken altijd in kansen en weten welke paden je moet betreden om zorgprojecten in een stroomversnelling te brengen.

 

Dit wil ik ook

Ervaring met

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!