Sport & Bewegen

Passie voor sport(projecten)

Sport en bewegen is belangrijk; voor jezelf én voor de maatschappij. Helaas blijkt uit cijfers van NOC*NSF dat de sportdeelname in Nederland al jaren daalt. En de Nederlandse Sportraad heeft het zelfs over bewegingsarmoede; een probleem dat door de pandemie pijnlijk zichtbaar werd. Hoog tijd om van sport prioriteit te maken.

Bij Communicatiebron zijn we dol op sport en bewegen. We hebben passie voor sport, besteden er in onze vrijetijd veel tijd aan (van sportclubs tot challenges en extreme sporten) en volgen sportprestaties van nationale teams op de voet. Daarnaast werken we ook met veel plezier en vol energie aan projecten voor de sportsector. Van conceptontwikkeling, campagnes, marketingacties, design en contentcreatie tot de organisatie van evenementen: wij staan voor elke uitdaging open.

Onze kracht? We hebben een energiek en creatief team, zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen, verdiepen ons in de sport, denken altijd in kansen en weten welke wegen je moet bewandelen binnen verenigingen, stichtingen, overheden en sportbonden om samen een stap voorwaarts te zetten en mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen.

 

Dit wil ik ook

Ervaring met

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!