Idee van A tot Z

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Christel Janssen

100% passie

Met haar creatieve geest en brok ervaring krijgt ze (bijna) alles voor elkaar en brengt ze elke opdracht tot een spetterend einde. Wordt gelukkig van uitdagende klussen, verfrissende ideeën én de zon. Denkt altijd in oplossingen en heeft bij evenementen alle touwtjes strak in handen. Is de spin in het web en daardoor helaas vaak begraven achter een berg werk. Ter compensatie staat ze steevast op zaterdag haar kids op het hockeyveld aan te moedigen en trekt ze zelf ook regelmatig haar fiets-, hardloop- of hockeyschoenen aan.

100% passie en commitment - Christel Janssen
100% passie en commitment - Christel Janssen
100% passie en commitment - Christel Janssen

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.