Idee van A tot Z

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Edwin Janssen

Idee van A tot Z

Op zoek naar de juiste pen, kalender of opdruk? Edwin weet er alles van en is recordhouder offertes opvragen. Zo sleept hij voor klanten altijd de scherpste deal binnen. Dankzij zijn achtergrond in kunstgeschiedenis bekijkt hij ieder promotioneel artikel met het oog van een kenner. Edwin is bij veel opdrachtgevers bekend, omdat hij degene is die artikelen op de plaats van bestemming aflevert. Voor klanten loopt hij hard, maar in zijn vrije tijd loopt hij nog veel harder, bijvoorbeeld bij de Zevenheuvelenloop. Staat bij collega’s bekend om zijn voorliefde voor koffie en ‘opgeruimde’ bureau.

100% passie en commitment - Edwin Janssen
100% passie en commitment - Edwin Janssen
100% passie en commitment - Edwin Janssen

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.