Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Susanne Hoving

Communicatie rockstar

Communicatie rockstar!

Tijdens haar studie heeft Susanne al in diverse branches gewerkt, waar ze marketing- en communicatiewerkzaamheden verrichtte. Van communicatieplannen tot contentkalenders en het bouwen van websites, niets is haar te gek!  Ze houdt van spanning en is daarom voor haar studie ook in Barcelona gaan wonen en studeren. De Spaanse zon heeft haar horizon verbreed, want tegenwoordig werkt ze ook als Social Media Manager.

In haar vrije tijd is ze te vinden in de sportschool of bij de paarden. Als ze daar niet is, kun je haar spotten in het Nijmeegse centrum. Winkelen en het uitproberen van nieuwe restaurantjes zijn haar hobby’s geworden. Hetgene waar je Susanne het meest gelukkig mee maakt? Een vliegticket naar een nieuwe bestemming!

foto 3
foto 2
foto 1

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!