Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Fleur Awater

Enthousiaste conceptontwikkelaar

Spontaan, sportief en altijd op zoek naar avontuur!

Tijdens haar studie International Leisure & Event Management leerde Fleur veel over het organiseren, coördineren en begeleiden van diverse projecten. Unieke belevingen en creatieve concepten ontwikkelen is waar ze zich dagelijks mee bezig wil houden. Om haar kennis te vergroten studeerde ze al in San Francisco en Madrid. Maar ook een vakantie naar Hawaii heeft ze al van haar bucketlist mogen strepen. Ze krijgt energie van het spotten van nieuwe kansen en dat talent zet ze in bij Communicatiebron. Fleur heeft haar scriptie geschreven over de kansen en mogelijkheden om klanten in de sportbranche aan Communicatiebron te binden. Inmiddels is dit onderzoek positief afgerond en gaat Fleur zich bezig houden met het implementeren van de resultaten. Daarnaast ondersteunt ze het bronteam als communicatie- en eventmedewerker bij projecten voor diverse opdrachtgevers.

In haar vrije tijd vind je Fleur minimaal 4x per week bij haar sportvereniging. Als ze zelf niet speelt dan staat ze haar team te trainen. En is ze niet aan het sporten? Dan gaat ze er graag op uit met vrienden. Fleur is enorm positief ingesteld, wordt vrolijk van de zon en mag je altijd wakker maken voor een lekker etentje!

FullSizeRender 2
Fleur
IMG_5368

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!