DOELTREFFENDE COMMUNICATIE BEGINT BIJ DE BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Annemiek de Rijk

Betrokken & Creatief

Haar social skills maken haar een bevlogen en betrokken communicatieprofessional. Ze haalt energie uit mensen en dan vooral uit de interactie met mensen. Het samen met collega’s mooie dingen creëren die impact maken, dat is waar ze veel energie uit haalt en wat haar een echte boost geeft! Ze is een echte verbinder en probeert altijd met de klant mee te denken zodat het beste eindresultaat behaald wordt.

Ze geniet van haar gezin, familie en vrienden. Het bourgondische leven past haar goed en ze kan een aardig potje koken. Een hapje of drankje buiten de deur? Ook dat doet ze graag, het liefst in goed gezelschap. Om haar bourgondische levensstijl wat te compenseren staat ze regelmatig op de squashbaan of maakt ze een stevige wandeling met Golden Retriever Beer in het bos

foto 1
foto 3
IMG_3715

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!