Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Jet Dillerop

Multimedia design talent

Als kind wilde ze de kapper onder de kappers worden. Maar via haar broer kwam ze in aanraking met grafische vormgeving. Nu is ontwerpen haar lust en haar leven. Haar ontwerpstijl? Clean. En mag er alsjeblíeft een gradient (kleurovergang) in? Jet is echt een gezelligheidsdier en een enorme positivo, wat regelmatig tot irritatie leidt bij grote liefde Sten. Gelukkig weten poezen Bean, Ollie en Nova haar optimisme wel te waarderen. Zit Jet niet achter haar iMac, dan rent ze op het Nijmeegse hockeyveld, geniet ze van een goede serie of organiseert ze een spelletjesavond met vrienden. Ons designtalent boekt ook regelmatig een reisje. Met stip op één: op de scooter magische plekken ontdekken in Thailand. Bij Communicatiebron hoopt ze haar ultieme designdroom te realiseren: een vette landelijke campagne die je op iedere hoek van de straat tegenkomt. Gaan we doen.

1.Portret
2.Hockey
3.Werksituatie

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!