Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Communicatiebron is een full service communicatiebureau voor creatieve communicatie en zakelijke evenementen. Laat u verrassen door onze verfrissende, doeltreffende en creatieve aanpak. Begin bij de bron: Communicatiebron!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Maïté Houben

Grafische wervelwind

Eén blik zegt genoeg; Maïté barst van de energie. Als kind was ze altijd al met haar handen bezig. Knutselen, tekenen, bakken, zolang ze maar creatief geprikkeld werd. De studie Mediavormgeving was dan ook een “match made in heaven”. Zoals ze zelf zegt: “Ik ben een creatief doe-mens met aandacht voor iedereen.”

Tijdens haar studie liep ze stage bij SLAM! en daar bleef ze na haar studie ook hangen als mediadesigner. Inmiddels mag ze het mediabedrijf tot haar vaste klanten rekenen en doet ze ook de vormgeving voor grote evenementen en festivals. Zolang ze haar ‘creative mind’ kan gebruiken, kan Maïté de hele wereld aan.

Maïté houdt wel van een feestje; ze ziet zichzelf het liefst omringd door vrienden, met een drankje in de hand, zonnetje erbij en fijne deuntjes om op te dansen. Maar dit stadsmeisje kan ook enorm genieten van de natuur. Maïté dankt haar mooie naam aan haar Franse roots. Ze heeft ook al veel van de wereld gezien en wil later tegen haar kinderen kunnen zeggen dat ze overal ter wereld inspiratie heeft opgedaan. Want ook voor deze creatieve wervelvind, lonkt in de toekomst een ‘huisje, boompje en beestje-leven’.

Vierkant-1024×1024 1
Vierkant-1024×1024 2
Vierkant-1024x1024px 3

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!