100% ONDERHOUDEN

Zekerheid voor autobedrijf en klant

100% onderhouden is een kwaliteitslabel dat zekerheid biedt over de onderhoudshistorie: een auto met dit label heeft alle belangrijke beurten op tijd en volgens fabrieksvoorschriften gehad. De stichting heeft Communicatiebron om ondersteuning gevraagd om het kwaliteitslabel in de markt te zetten. Hiervoor hebben we een format voor een digitale nieuwsbrief en een folder ontwikkeld.

Kunnen wij u helpen bij uw online communicatie en bijvoorbeeld een website voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
3VolledigeBreedte-687x500px
1VolledigeBreedte-687x500px
VolledigeBreedte-687x500px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.