AUTOBEDRIJF GERT PATER

Als winnaar van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar wil je uiteraard goed uit de bus blijven komen. Daarom schakelde Autobedrijf Gert Pater Communicatiebron in voor het versturen van een digitale nieuwsbrief. Zij realiseren zich dat dit een ideale manier is om in contact te komen en blijven met klanten. Wij tekenden voor het format, naam van de nieuwsbrief, redactie, opmaak en verzending. GP Nieuws bevat altijd handige acties voor klanten en er is ook altijd ruimte voor een medewerker om zich aan een breed publiek voor te stellen. Zo werkt Gert Pater aan klantbinding!

Kunnen wij u helpen bij uw online communicatie en bijvoorbeeld een website voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
2VolledigeBreedte-687x500px
Vierkant-480x480px kopie
Vierkant-480x480px
VolledigeBreedte-687x500px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.