CWZ

Jubileummagazine

CWZ is het topklinische ziekenhuis voor de regio Nijmegen met diverse medische specialismen. Er werken zo’n 4.000 medewerkers. Ter ere van het 25 jarig jubileum op de huidige locatie gaf het ziekenhuis een magazine uit met sfeerverhalen, achtergrondartikelen en interessante weetjes. Communicatiebron schreef een deel van de teksten. Ook mochten we onze creativiteit loslaten op het ontwerp. Wat een gave opdracht en wat een enthousiaste reacties!

Wilt u dat wij voor u gaan schrijven? Wij staan al te trappelen! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

 

Dit wil ik ook
CWZ magazine open huis
CWZ magazine spread open huis
CWZ magazine spread open huis
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.