AUTOMOTIVE INNOVATION AWARD SPECIAL

Indrukwekkende innovaties in tekst en beeld

Nederland loopt voorop als het gaat om innovaties in of gerelateerd aan de automotive sector. Deze innovaties zijn echter veelal niet of nauwelijks zichtbaar. De Stichting Automotive Innovation Award wil de innovatiekracht van de sector bekend maken bij een breder publiek en reikt daarom awards uit aan de meest veelbelovende innovaties. Communicatiebron is projectleider van de communicatie en het event. In samenwerking met mediapartner AutoWeek hebben we een speciaal boek uitgegeven met interviews, achtergrondverhalen, cases van de finalisten en een sfeerimpressie van de avond. Minister Melanie Schultz van Haegen gaf haar visie op autonoom rijden en juryvoorzitter Jan Peter Balkenende legde in een column uit waarom we trots moeten zijn op de vele innovaties van Nederlandse bodem.

Wilt u dat wij voor u gaan schrijven? Wij staan al te trappelen! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1VolledigeBreedte-687x500px
2VolledigeBreedte-687x500px
3VolledigeBreedte-687x500px
Naar overzicht

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!