ZEVENHEUVELENLOOP

READY TO RUN

De Stichting Zevenheuvelenloop daagde Communicatiebron uit om een stoere look & feel te ontwikkelen voor onder andere hun website. Daarin moesten zowel de diversiteit en de strijdlust van de deelnemers als het unieke karakter van de loop tot uiting komen. Communicatiebron bedacht het laagdrempelige en interactieve concept ‘Ready to Run’. Wanneer je online over de foto’s beweegt, draaien de lopers zich om en laten ze stuk voor stuk zien dat ze klaar zijn voor de strijd.

Zoekt u een bureau dat u met u kan meedenken over online communicatie? Gevonden! Communicatiebron helpt u graag met bijvoorbeeld het ontwerpen en bouwen van uw website. Meer weten? Bel 024 – 20 20 024 of vul het contactformulier in.

Dit wil ik ook
Communicatiebron-zevenheuvelenloop-website-960x400px
1Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.