ADAPT-OOST ERGOTHERAPIE

Met ingang van 1 januari 2012 kunnen mensen zonder verwijzing terecht bij een ergotherapeut. Communicatiebron ontwikkelde voor de Nijmeegse ergotherapiepraktijk Adapt-Oost een overzichtelijke en transparante website, waarop cliënten meteen de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Het ontwerp van de website sluit aan bij de door Communicatiebron vormgegeven, frisse huisstijl.

Kunnen wij u helpen bij uw online communicatie en bijvoorbeeld een website voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
2VolledigeBreedte-687x500px
Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
VolledigeBreedte-687x500px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.