BOVAG INFOGRAPHIC

BOVAG wilde op heldere wijze de meerwaarde aan haar leden overbrengen met een  infographic over feiten en cijfers van het afgelopen jaar. De anders eenvoudige cijfers en feiten komen tot leven in deze infographic, met behulp van iconen en speelse elementen. Communicatiebron maakte met veel plezier het ontwerp voor de infographic, die alle leden bij hun contributienota hebben ontvangen.

 

Veelzijdig en creatief als wij zijn, kunnen we iedere opdracht aan. Heeft u een idee en wilt u hier met ons over praten? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
def-VolledigeBreedte-687x500px
2VolledigeBreedte-687x500px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.