BOVAG TIPKAARTEN

Voor het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven konden bezoekers kiezen uit zeven interessante sessies, maar ze konden er maar drie volgen. Dan zouden ze er dus vier moeten missen. Onze oplossing? Setjes kaarten vol praktische tips van alle sessies, verpakt in een leuk doosje en uiteraard passend bij het themabeeld. In totaal gingen leden naar huis met meer dan vijftig tips, waar ze meteen mee aan de slag konden. Een praktisch cadeau voor het hele bedrijf!

 

Veelzijdig en creatief als wij zijn, kunnen we iedere opdracht aan. Heeft u een idee en wilt u hier met ons over praten? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
4Vierkant-480x480px-Hersteld
1Vierkant-480x480px-Hersteld
3Vierkant-480x480px-Hersteld
5Vierkant-480x480px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.