GEMEENTE OVERBETUWE

IK BOUW VOOR JOU!

Deze slogan bedacht Communicatiebron voor de stationscampagne van de Gemeente Overbetuwe. Doel is begrip creeren bij voorbijgangers ten aanzien van de wegopbrekingen rondom het station in Elst. Belangrijk was om in de fotografie de herkenbaarheid van zowel het station, als Elst terug te laten keren en met ‘echte’ bouwvakkers te werken. Een opdracht die volgens onze opdrachtgever perfect geslaagd is. Wij ontwikkelden het campagneconcept, regiseerden de photoshoot en maakten een informatief bouwbord en advertenties.

Nieuwsgierig naar welke creatieve campagnes we voor u en uw organisatie kunnen bedenken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Gemeente Overbetuwe - themabeeld campagne Ik bouw voor jou
Gemeente Overbetuwe - campagne: Ik bouw voor jou
Gemeente Overbetuwe - campagne: Ik bouw voor jou
Gemeente Overbetuwe - campagne: Ik bouw voor jou - communicatiemiddelen
Gemeente Overbetuwe - campagne: Ik bouw voor jou
Gemeente Overbetuwe - kijkje achter de schermen
Gemeente Overbetuwe - kijkje achter de schermen
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.