Gemeente Renkum

Afkoppelcampagne

Deze slogan bedacht Communicatiebron voor de Waterweken van de Gemeente Renkum. Doel is dat zoveel mogelijk inwoners hun regenpijp afkoppelen van het riool. Dat is beter voor het riool, het milieu en uiteindelijk de portemonnee. Wij ontwikkelden het campagneconcept, maakten een informatieve animatie en ontwierpen de enige echte Waterafkoppelkit, die massaal afgehaald werd.

Nieuwsgierig naar welke creatieve campagnes we voor u en uw organisatie kunnen bedenken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Projecten Gemeente Overbetuwe Afkoppelcampagne
Vierkant-480x480px-doosje
Vierkant-480x480px-kaart
ad
Langwerpig-480x620px-banner
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.