AUTOMOTIVE INNOVATION AWARD

Trots op innovatie!

Nederland loopt wereldwijd voorop als het gaat om innovatieve voertuigonderdelen, -technologieën en mobiliteitsconcepten. Communicatiebron vatte de kracht van de mobiliteitssector samen in een pakkende film die vertoond werd tijdens de Automotive Innovation Awards in het Louwman Museum in Den Haag. Trots op de branche, trots op het evenement en trots op deze film!

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.