Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Milieucongres - 50 jaar milieubeleid | Met oog voor de toekomst

In opdracht van DGMI (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) organiseerde Communicatiebron, in Co-productie met HiePRactief en NSOB, het congres over 50 jaar milieubeleid. Het was een groots opgezet hybride event: een live congres en tentoonstelling voor circa 300 gasten en een online tv-show die is bekeken door ruim 600 mensen. In het eerste deel van de talkshow blikten we terug en werd het boek ‘50 jaar milieubeleid’ overhandigd aan oud-bewindsleden en de nieuwe generatie. Daarna gingen de gasten zelf met verschillende thema’s aan de slag in future search-workshops. In het afsluitende deel stond de toekomst centraal, met een film over verschillende, indrukwekkende private initiatieven en jongeren die als gast aanschoven aan de talkshowtafel. Communicatiebron was verantwoordelijk voor het concept, de organisatie, de communicatie, de films, de styling en de regie.

Ook een congres, bijeenkomst of ander event organiseren? Wij denken graag met je mee en  kunnen je volledig ontzorgen met de organisatie: van A tot Z. Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Tekengebied 1
Tekengebied 11
Tekengebied 2
Tekengebied 3
Tekengebied 4
Tekengebied 8
Tekengebied 5
Tekengebied 6
Tekengebied 10
Tekengebied 9
Tekengebied 12
Tekengebied 7
Naar overzicht

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!