Van Echtelt

Van Echtelt

Klanten van Van Echtelt & Zoon zitten er warmpjes én milieuvriendelijk bij: het bedrijf uit Bunnik bouwt milieu-belastende open haarden om naar duurzame, eigentijdse sfeerhaarden. Van Echtelt staat sinds jaar en dag bekend om zijn ouderwets goede service en kwaliteit, maar wilde graag een ‘nieuwerwetse’ uitstraling voor hun bestelbus. Trefwoorden: kwaliteit, eigentijds, opvallend, duurzaam en stijlvol. De haardenleverancier was zo enthousiast over het door Communicatiebron ontwikkelde ontwerp, dat de look-en-feel inmiddels de basis is geworden voor de totale huisstijl.

Veelzijdig en creatief als wij zijn, kunnen we iedere opdracht aan. Heeft u een idee en wilt u hier met ons over praten? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Vierkant-Voorkant
Vierkant-Achterkant
VolledigeBreedte-Zijkant
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.