Gemeente overbetuwe

Familie Sterk

Gemeente Overbetuwe besteedt veel aandacht aan interne communicatie. Met als doel de medewerkers zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te laten werken. In het kader van ‘Werk Sterk’ riepen we de familie Sterk in het leven: vader Robert, moeder Marleen, dochter Sophie, zoon Daan en hond Max. Deze familie staat symbool voor een doorsnee gezin uit de gemeente. We gebruikten de gezinsleden in verschillende cartoons om de gewenste werkwijze qua dienstverlening te illustreren richting medewerkers.

 

Veelzijdig en creatief als wij zijn, kunnen we iedere opdracht aan. Heeft u een idee en wilt u hier met ons over praten? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
VolledigeBreedte-687x500px
2VolledigeBreedte-687x500px
1VolledigeBreedte-687x500px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.